Stort innbrudd på Holtsmark

Stort innbrudd på Holtsmark

Holtsmark GK ble natt til mandag robbet for nesten 150 000 kroner. (Foto: Holtsmark Golf)

Golfklubben ble robbet for verdier på nesten 150 000 kroner natt til mandag, skriver Lierposten.

– Det er blitt tatt en del, deriblant gresstrimmere, motorsager, løvblåsere, verktøy og elektriske artikler forøvrig, sier operasjonsleder Olav Myrvold til Lierposten.

I tillegg var lastebilen på anlegget tappet for diesel.

Operasjonsleder Myrvold sier en «bil av noe slag må ha vært inne i bildet». Politiet ønsker tips fra publikum, men har foreløpig ikke noe konkret, skriver Lierposten.

På spørsmål om hvordan dette vil påvirke hverdagen til golfklubben, svarer Greenkeeper Stål Bø:

– Absolutt alt er ikke stjålet, for det har tyven eller tyvene ikke hatt plass til. Vi har vært i konktakt med forsikringsselskapet om dette. Men så er det slik at når snekkeren mister hammeren sin, så må han kjøpe en ny en. Og det gjelder oss, sier Bø til Lierposten. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.