Strek i regningen for Westwood

DELTAR IKKE: Det blir ingen St. Jude Classic på Lee Westwood i år: (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

For Lee Westwood er det ikke nok å være verdens fjerde beste golfspiller.

Westwood, som ble nummer to i Masters for tre uker siden, er ikke invitert til å spille St. Jude Classic - turneringen på PGA-touren som går av stabelen uken før US Open. Denne uken er briten med i startfeltet under Qauil Hollow Championship, en turnering der vår egen Henrik Bjørnstad deltar (det gjør Tiger Woods også, forresten...).
Westwood har følgende plasseringer å se tilbake på fra sine tre siste majorturneringer: 3-3-2. Men han trenger invitasjoner for å spille turneringer i USA, fordi han ikke er en del av sirkuset.
- Jeg liker ikke å være mer enn tre uker hjemmefra. Hvis jeg spilte 15 turneringer i USA, så ville det betydd lengre turer, sier han. - Jeg er kommet til et punkt i karrieren nå der jeg stort sett kan spille hvor jeg vil, når jeg vil. Slik er det i år - bortsett fra én turnering, sa Westwood i forkant av Quail Hollow Championship.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.