Stricker rykker i fra

KANONRUNDE: Steve Stricker var brennhet med putteren i Hawaii lørdag. (Foto: All Over Press)

Steve Stricker leder med hele fem slag etter halvspilt Hyundai Tournament of Champions.

Den amerikanske veteranen har gjort det til vane å få langputter til å se ut som tap-ins, og lørdagens andrerunde var intet unntak.

Stricker spilte de siste fem hullene på fem under par, inkludert en eagle på det 15. par 5-hullet. Med en utrolig runde på ti under par har han nå bygget seg opp en solid margin på fem slag ned til Webb Simpson og seks til Kevin Na, som avsluttet eagle-eagle. Med 15 under par totalt var Stricker to slag unna å slå Ernie Els sin rekord etter 36 hull fra 2003.

De 27 spillerne i feltet består kun av regjerende mestere fra fjorårets PGA-tour, og dette er tredje året på rad Stricker er med i sesongåpningen i Hawaii. Selv om han har spilt bra der tidligere, har han aldri stukket av med seieren.

- En stund føltes det ut som jeg senket absolutt alle putter. Jeg har gjort det bra her tidligere, og jo oftere man spiller et sted, jo bedre blir man. Jeg har et sterkt ønske om å få en god start på året, sier Stricker til pgatour.com.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.