Student møtte Tiger og gikk 59-runde

Student møtte Tiger og gikk 59-runde

DRØMMETREFF: Tiger Woods kastet glans over sitt gamle universitet i helgen. (Foto: Cally Ringsby/Instagram)

Vi tør vedde på at du ikke hadde en bedre helg enn Stanford Universitys Viraat Badhwaar.

Lørdag møtte andreåringen ved Stanford sitt store forbilde, Tiger Woods, som var på besøk hos sin tidligere skole. Dagen etter gjorde Badhwar noe Tiger aldri klarte i løpet av sine to år ved Stanford.

 

Under en treningsrunde med sine lagkamerater, bedret Badwhar banerekorden med to slag etter en utrolig 59-runde. Og det var Badwhar selv som holdt den gamle banerekorden på 61 slag.

 

Kort tid etter runden twitret lagkamerat og spillepartner Maverick McNealy bilde av det magiske scorekortet. McNealy, som forøvrig spilte U.S. Open på Pinehurst tidligere i sommer, gikk på sin side en knallsterk 65-runde, men ble likevel slått med seks slag.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.