Stupples er nervøs

BET TENNENE SAMMEN: Karen Stupples gjorde som caddien sa - bet tennene sammen og leverte så det holdt på den tredje runden av Kraft Nabisco Championship. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Hvem ville ikke vært det?

Karen Stupples er i tet før den avsluttende runden av Kraft Nabisco Championship. Det kan ta pusten fra de fleste. Men Stupples tror ikke det vil være mulig å bli mer nervøs enn hun var før runde tre.
Bare minutter før Stupples skulle slå ut lørdag, tok caddie Jerry Woodard henne til side for en liten peptalk. Stupples var nervøs, og Goodard så det.
- Han sa: "Jeg vet du er nervøs. Det er meningen at du skal være nervøs, det er derfor vi er her. Du spiller fantastisk. La oss gå ut der og fortsette med det." Jeg trengte det, sa Stupples etterpå. Hun responderte med en fire under par-runde på Mission Hills - hvilket betyr ledelse før den siste dagen.
Men hun tror hun kommer til være like nervøs når hun igjen slår hun søndag kveld. Hun har seks tidligere majorvinnere hakk i hæl, med vår egen Suzann Pettersen nærmest av dem alle. Lorena Ochoa, Grace Park, Cristie Kerr og Karrie Webb er noen av de andre.
- For å være ærlig, så tror jeg ikke at jeg kan bli stort mer nervøs enn jeg var i dag. Men jeg må prøve å gå ut der og nyte det. Se hvem jeg har bak meg. Hvordan jeg kan ikke nyte det? Sånn er livet. Det er fantastisk, sa Stupples.
Suzann gikk sin tredjerunde på fem slag under par, og er ett slag bak den engelske 36-åringen. Tutta har to topp 10-plasseringer på tre forsøk denne sesongen. De siste tre årene har hun ikke blitt dårligere enn nummer fem i Kraft Nabisco Championship.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.