Suksess med ny caddie

I LEDELSE: Jeff Overton er en av tre ledere i Crowne Plaza Invitational. (Foto: Getty Images)

Jeff Overton bytta ut både caddien og driveren, nå er han i delt ledelse etter en superrunde i Crowne Plaza Invitational. 

Overton spilte en sju under par-runde, med blant annet sju birdier på de siste 11 hullene. 29 slag på de siste ni er det beste noen har gjort på denne banen siden 1999.

- Jeg elsker denne banen. Den passer spillet mitt godt. Greenene er perfekte og jeg elsker greener der ballen ruller bra.

Overton har hatt to andreplasser på sine siste fire starter, og med dagens 63-runde ligger han godt an i kampen om seieren i Crown Plaza Invitational. En av årsakene er ny caddie. En annen ny driver.

- Jeg har fått bedre fart i ballen med den nye driveren, og jeg slår om lag 15 yards lengre, sier Overton til pgatour.com

Hans nye caddie heter Eric Larson, og han har tidligere bært bagen til Mark Calcavecchia og Anthony Kim.

 

Øretrøbbel

Jason Bohn heter andremann Overton deler ledelsen med. Også han fikk til en superrunde, faktisk karrierens laveste. Det til tross for at han sliter med ørebetennelse, som han trolig har fått av sine to sønner.

- De hadde det forrige uke, så det var vel forventet. Jeg må til legen med øret, men det plaget meg ikke på banen. Jeg puttet godt og hadde gode driver, sier Bohn til nettstedet.

Hans største problem på runden var imidlertid at han ikke kunne høre verken publikumsjubel eller hva de andre sa til ham. Ikke engang applausen for hans åtte birdier.

- Jeg bare smilte og vinket, for jeg visste at jeg ikke ville høre hva noen sa uansett, smiler Bohn. 

 

Skadeplaget rookie

Blake Adams spilte i fjor på Nationwidetouren sammen med Henrik Bjørnstad. Adams har i hele karrieren vært plaget av skader, men hadde et gjennombrudd i fjor med mange gode resultater. I årets HP Byron Nelson Championship endte han på delt andreplass, og tjente nesten 500 000 dollar. 

Førsterunden i Texas var strålende også for ham, og han kilte seg opp i ledelsen helt mot slutten av førsterunden.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.