Superlett Ping bag

Superlett Ping bag

LETT: Moon-Lite veier kun 1.1 kilo og har plass til det mest nødvendige. (Foto: Ping Golf)

Bagen for deg som pakker lett.

Ping lanserer ny og forbedret Moon-Lite bærebag. En såkalt "pencil" eller "sunday" bag, perfekt for mange situasjoner. For eksempel når du skal ha med noen få køller på rangen eller bare spille 9 kjappe hull. Eller kanskje ta en full runde med litt færre køller i bagen og improvisere med de du har? 

 

Moon-Lite har plass til det mest nødvendige. En stor lomme med liten innerlomme til verdisaker, lomme til baller og drikke, paraplyholder og feste til håndkle. Noen ganger har vi sikkert for mye med oss på banen. Har du veldig god plass i bagen fører det gjerne til at du har med ting du ikke trenger. 

 

For første gang kommer Moon-Lite med dobbel bæresele. Det gjør den enda mer komfortabel å bære. Den veier kun 1.1 kilo og fargevalgene er sort/grå/blå, sort/grå/rød, blå og sort. Veiledende pris er 700,-. 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.