Supertalent flytter til Europa

SATSER: Noh Seung-yul har ambisjoner om å etablere seg blant verdens 50 beste spillere neste sesong. (Foto: Getty Images)

Det koreanske supertalentet Noh Seung-yul blir et fast inventar på Europatouren.

19-åringen skapte overskrifter rundt omkring i verden da han vant Malaysia Open i mars, en turnering som var en del av Europatouren. Det ga åpenbart mersmak, for koreaneren ønsker nå å skape seg en base i Europa.

Seung-yul, som leder den astiatiske pengelisten for året, har bekreftet at han vil skape seg et hjem i Europa for å unngå så mye reising.

- Å være i Europa førte til at jeg måtte heve spillet mitt og møte bedre spillere. Jeg måtte tilpasse meg ulike baner, og ikke minst reisingen. Jeg har funnet formen igjen etter at jeg kom tilbake til Asia, sier han.

Selv om han sikter seg inn mot Europa, betyr det ikke at han har planer om å stoppe der. Målet er å prøve seg på PGA-touren.

- Akkurat nå prøver jeg å komme meg inn blant de 50 beste i verden. Klarer jeg det, kommer jeg med på turneringer i USA på grunn av rankingen. Europa kan mer være basen min, men det betyr ikke at jeg kommer til å neglisjere Asia-touren heller, sier han.

Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.