Suverene i toppen

SUVERENE: Edoardo Molinari og Darren Clarke er sju og seks slag foran de neste på lista i Scottish Open. (FOTO: Getty Images)

Edoardo Molinari og Darren Clarke er sju og seks slag foran resten av gjengen, før sisterunden av Scottish Open. 

Molinari klinte til med en 63-runde, og spilte seg med det helt til topps. En eagle, en bogey og sju birdier ga åtte under par for dagen, og 15 under totalt. Dermed er han i ledelsen, ett slag foran ringreven Darren Clarke. 

Clarke spilte en god 67-runde, og er totalt 14 under par. Det er duket for en spennende avslutning på Loch Lomond, og italienske Molinari tar ingenting for gitt. 

- Ett slags ledelse mot en av tidenes spillere på europatouren er ingenting, sier han til europeantour.com. 

 

Brødre i lederball. 

Fjorårets Challengetour-vinner har enda ikke tatt sin første seier i år, hans beste plassering er fjerdeplassen i Wales Open. 

Han kan imidlertid få en liten fordel av å spille med broren, Francesco, som ligger på tredjeplass, åtte under par. 

- Det blir godt å ha ham der, og kanskje han også kan blande seg inn i tetkampen, med mange birdier, sier Edoardo. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.