Suzann i førjulsstemning

Tutta i lilla: Adventskalenderen er klar til å åpnes 1. desember. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Hvis du ikke allerede er på Facebook, er tiden inne til å ta skrittet nå. Da kan du bli med Tuttas adventskalender.

Norges fremste idrettsstjerne og verdens nest beste golfspiller syns det er betimelig at alle fans får noe igjen nå når det går mot sesongslutt og jul. 1. desember åpner hun første luke, og hver dag frem til julaften vil hun gi bort en signert forundringspakke. Hun avslører allerede nå at det handler om golfballer, bilder, caper, hansker og annet stash som golfere liker.

Alt man trenger å gjøre er å signe inn på Suzann Pettersen offisielle Facebook fanside og krysse fingrene for at man blir den heldige vinner av dagen luke. I skrivende stund har 360 tilhengere signet opp, så konkurransen blir stor.
"Good luck and a big thank you to all my fans!!!! " sierTutta. Vi sier lykke til med innspurten og heiaTutta!
 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.