Suzann hyllet Lorena Ochoa

VINKET FARVEL: Det ble en emosjonell siste dag på jobb for Lorena Ochoa. (Foto: Darron Carroll, Getty Images)

- Takk for at du var en flott rollemodell og en ekte venn.

Lorena Ochoa takket for seg på LPGA-touren søndag kveld med en 6. plass i Tres Marias Championship. Da hun tuslet opp på greenen på det siste hullet, sto en rekke spillere og ventet på henne - sammen med et hav av publikummere som ønsket å hylle kvinnegolfens ubestridte ener de siste tre årene.

Nøt fansen
- Det var fint å treffe fairway på det siste hullet. Det gjorde alt så mye enklere. Da jeg traff greenen på tre, så jeg meg omkring og bare nøt fansen. Det ble akkurat som jeg ønsket, sa Ochoa etterpå, ifølge lpga.com.

Suzann Pettersen var en av mange som hyllet Ochoa.

- Du har vært en herlig verdensener. Du kan se deg tilbake og være veldig stolt. Gratulerer med en fantastisk karriere og takk for at du var en flott rollemodell og en ekte venn. Du fikk meg til å jobbe hardere og nyte alle figthene, skriver Suzann Pettersen på sin twitter-profil.

Ochoa gikk ingen kanonrunde søndag, men det spilte heller ikke så stor rolle.

- Alt er bra
- Det var en vanskelig dag, med mange følelser, og nå skal jeg bare minnes fansen, de gode ordene og all støtte jeg fikk de siste fire dagene. Jeg avsluttet slik jeg ønsket å avslutte, som nummer én i verden. Alt er bra, oppsummerte hun etter sjetteplassen. Ai Miyazato vant turneringen, ett slag foran Stacy Lewis og to foran Michelle Wie.

- Hun er en av mine beste venninner, sa Miyazato om Ochoa etterpå. - Jeg kommer til å savne henne. Det er virkelig en spesiell seier for meg, i og med at det var Lorenas siste turnering. Det føles herlig, sa Miyazato.

Suzann endte til slutt på en delt 9. plass, etter en gnistrende 65-runde søndag. Marianne Skarpnord havnet på en delt 27. plass.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.