Suzann: - Jeg er sjokkert

UVENTET: Suzann Pettersen ble like overrasket som alle da Lorena Ochoa (t.h.) tirsdag annonserte at hun legger opp. (Foto: All Over Press)

Den norske verdensfireren overrasket over nyheten fra Ochoa-leiren.

Tirsdag offentliggjorde representanter for LPGA-touren at verdens beste kvinnelige golfspiller, Lorena Ochoa, legger toppgolfen på hylla. Nyheten er bekreftet av Ochoas management, som viser til en pressekonferanse fredag for ytterligere detaljer.

- Jeg er faktisk sjokkert. Jeg hadde ingen anelse om at dette skulle skje nå, sier Suzann Pettersen til Newsweek.

Nyheten er et hardt slag for LPGA Tour. Dette er andre gang på tre år at den amerikanske dametouren mister sin beste spiller og største profil. I mai 2008 fortalte Annika Sörenstam at hun ville legge opp, noe hun gjorde senere samme år.

At også Ochoa nå trekker seg baner naturligvis vei for Suzann Pettersen, som ikke har lagt skjul på at hun ønsker å bli nummer én i verden.

Men Tutta ser det annerledes.

- Jeg er virkelig overrasket over nyheten om Ochoa. Det er alltid trist når de beste bestemmer seg for å slutte, skriver Suzann Pettersen på Twitter tirsdag.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.