Suzann la inn «straffetrening»

IKKE FORNØYD: Normalt har Suzann Pettersen treningsfri på mandager, men ikke denne uken. (Foto: Getty Images)

Formen skal spisses før årets første majorturnering denne helgen.

Suzann Pettersen avsluttet svakt med fem bogeyer på de siste seks hullene i KIA Classic. En finalerunde på 77 slag og 52. plass var ikke det verdensfireren håpet på i generalprøven før Kraft Nabisco Championship i Palm Springs.

Derfor lot hun fridag være fridag mandag.

- Normalt har jeg treningsfri på mandager, men noen ganger må du legge inn ekstratrening for å få ting til å fungere, kommenterer Suzann Pettersen på twitter.

Til tross for den svake plasseringen i KIA Classic i Carlsbad, har hun selvtillit før årets første majorturnering, som starter torsdag.

- Jeg havnet i en posisjon der jeg måtte rette blikket mer mot det som skal skje denne uken, og det er aldri helt enkelt. Først og fremst handlet KIA Classic om å få spillet mitt til å henge sammen, understreker Tutta.

Og mye av spillet var bra. Derfor er det på ingen måte en frustrert Suzann Pettersen som forbereder seg til Kraft Nabisco.

- Jeg ser fram til å bruke tiden sammen med treneren min (fra Leadbetter-akademiet) fram til turneringen starter. Jeg har en god følelse, poengterer hun.

Også Marianne Skarpnord skal spille turneringen, en skikkelig bonus for LPGA-debutanten.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.