Suzann nærmer seg toppen

FEM UNDER: Suzann Pettersen er inne på en delt 10. plass etter to runder av Safeway Classic. (Foto: Jonathan Ferrey, Getty Images)

Suzann Pettersen har funnet fram godspillet. Igjen.

Suzann Pettersen har vært stødigheten selv i hele år. Det er ikke blitt noen seire ennå, men derimot et lass med andreplasser og en hel haug med andre sterke plasseringer.

Nå er hun på god vei mot en ny.

Etter en litt tam åpning til henne å være, fikk hun opp dampen på lørdagens runde av Safeway Classic, der hun gikk fire under par. Dermed klatret hun til en delt tiendeplass, og hun har bare tre slag opp til andreplassen.

Suzann begynte forrykende på andrerunden, med fire birdies på de seks første hullene, men så ble det en lang, lang rekke med par. Helt til hun avsluttet med bogey-birdie.

Enn så lenge ser det ut til å være vrient å gjøre noe med Ai Miyazato, som leder på 11 under par. Det er tre slag bedre enn Song-Hee Kim og Na Yeon Choi.

Hva så med Marianne Skarpnord?

Det ble dessverre en ny nedtur for den norske jenta, som lørdag gikk rundt på 80 slag. Dermed ble hun nummer 135, hele 12 over par, og hun hadde bare fire spillere bak seg på resultatlisten.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.