Suzann røk ut i kvartfinalen

UTE: Suzann Pettersen kjempet om en heftig premiepott i The Mojo 6, men røk ut i kvartfinalen fredag. (Foto: Kevin C. Cox, Getty Images)

Suzann Pettersen røk ut i kvartfinalen i The Mojo 6 etter tap for Na Yeon Choi.

Den norske jenta vant sin første kamp mot Mariah Stackhouse med sifrene 4,5-2,5, men delte de to neste sekshullskampene mot henholdsvis Morgan Pressel og Brittany Lincicome. Deling i dette formatet betyr 3,5-3,5, siden det er mulig å oppnå maksimalt sju poeng per kamp.

Det betydde igjen at Tutta totalt etter dag én fikk 11 poeng, og det var godt nok til å havne blant de åtte beste som fikk være med videre i turneringen.

Men i kvartfinalen mot Na Yeon Choi var det stopp. Kvartfinalene ble spilt som matchplay. Dermed endte Suzann på delt femteplass.

Semifinalene spilles slik:

Amanda Blumenherst vs. Na Yeon Choi

Anna Nordqvist vs. Cristie Kerr

Er du usikker på hva The Mojo 6 er, kan du lese mer om turneringsformatet her.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.