Suzann til Bogstad

STILLER OPP: Suzann Pettersen stiller opp når landets beste juniorer møtes til landsfinale på Bogstad. (FOTO: Getty Images)

Suzann tar i mot Norges beste juniorer på Bogstad i norgesfinalen av Suzann Junior Challenge. 

10.og 11. august 2010 arrangeres norgesfinalen i Suzann Junior Challenge. Som i fjor stiller Suzann Pettersen opp på sin hjemmebane for å ta i mot de beste norske juniorene i aldersklassene 13-14 og 15-16 år.

Etter at klubbene har nominert sine beste spiller til regionale finaler har de beste kvalifisert seg til Norgesfinalen på Oslo GK. Der spilles det 36 hull slagspill over to dager.

 

Test av køller

I tillegg til selve golfspillet stiller også Suzanns samarbeidspartnere opp med demo og test av utstyr. Nike vil ha en stand med test av køller og baller. Electronic Arts vil la spillere og tilskuere prøve seg i det nylanserte Tiger Woods PGA Tour 11, der også Suzann er blitt spillfigur. Begge dager vil i tillegg DJ Rune sørge for god stemning med musikk på terrassen, der spillerne selv har vært med på å bestemme spillelistene.

 Suzann Junior Challenge ble første gang arrangert i 2004 og ble umiddelbart en suksess. Turneringen har etablert seg som en av de viktigste turneringene i utviklingen av juniorgolf i Norge.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.