Svak finalerunde av Bjørnstad

SVAK AVSLUTNING: Bjørnstad spilte til tider strålende, men avsluttet Viking Classic svakt. (FOTO: Getty Images)

Henrik Bjørnstad viste tidvis glimrende spill i Viking Classic, men sisterunden ble den svakeste av de fire. 

Avslutningsrunden i første turnering i Fall Series så lenge ut til å være stabil og god. Det raknet litt mot slutten med to bogeyer på de to nest siste hullene. Dermed ble det to over par, etter tre bogeyer og en birdie. Totalt endte han på par, etter to over i dag. 

Andrerunden tre under par var strålende, og det så ut som Bjørnstad var skikkelig på gang. Til slutt ble resultatet 72-69-73-74, noe som bare holder til en foreløpig delt 52.-plass. Det er ikke nok til å sende ham oppover på PGAs pengeliste. Trøsten får være at det ser ut til at Bjørnstad tidvis fant tilbake til godfølelsen, og at denne første av de fem viktige høstturneringene var det som skulle til for å komme i konkurransehumør igjen. Han har hatt en lang turneringspause fram til nå, ettersom de beste har spilt FedExCup. 

Viking Classic var den minste av de fem i Fall Series hva premiepott angår, så det er de neste som virkelig gjelder. Da håper vi å se Bjørnstad stabil, god og med drøssevis av birdier på scorekortene. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.