Svak norsk innsats i Spania

LANGT BAK: Eirik Tage Johansen var ikke venn med køllene under ukens Finca Cortesin på Gecko Pro Tour. (Foto: All Over Press)

Hverken Jason Kelly eller Eirik Tage Johansen fikk det til å stemme i Gecko Pro Tour-turneringen Finca Cortesin denne uken.

Turneringen på den spanske mini-touren ble spilt fra tirsdag til onsdag, og norsk-engelske Jason Kelly endte til slutt best av de to på en delt 16. plass. Kelly leverte runder på 75 og 82 slag (+13 totalt), og falt med det ti plasser ned leaderboardet på avslutningsrunden.

 

Enda dårligere gikk det for Eirik Tage Johansen, som endte ytterlige to slag bak Kelly. Siddisen noterte seg for runder på fire og 11 over par, og falt fra 13. til 20. plass på sisterunden.

 

Forrige uke ble det klart at Tage er vraket fra NGF sin oppdaterte OL-tropp. Les reaksjonen hans på det her


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.