Svak start av Suzann

INGEN GOD START: Suzann Pettersen fikk det ikke helt til å stemme på første runde av Canadian Open torsdag. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Ikke i vinnermodus fra starten av i Canadian Open.

Suzann Pettersen har vunnet de to siste turneringene hun har deltatt i, Irish Open og Sybase Classic. Forventningene var derfor store før denne ukens Canadian Open i Montreal, men den norske verdenstoeren har langt fra fått noen drømmestart. Hun ligger helt nede på 89. plass etter runde en, takket være første 18 på ett slag over par.

Mindre viktig enn plasseringen er antall slag opp til teten, og hun ligger åtte slag bak ledende Pernilla Lindberg og Ai Miyazato. Tutta lå ni slag etter Na Yeon Choi før siste runde sist helg, men klarte likevel å vinne. Og det er tre runder igjen å spille, så det er fremdeles alle muligheter.

Samantha Richdale har tredjeplassen alene på seks under par, mens Song-Hee Kim, Mi Hyun Kim, Jenny Shin, Angela Stanford og Michelle Wie er på fjerde.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.