Svanum på pallen

PÅ PALLEN: Kenneth Svanum tok sin beste plassering for sesongen i North-Carolina. (Foto: Christian Døvle)

Kenneth Svanum tok sin første pallplassering for året i helgens Wolpack Spring Open.

Francis Marion-spilleren avsluttet med en runde på tre under par på Lonnie Poole Golf Course i North Carolina, for å klatre til delt tredjeplass med Mitchell Sutton. Med en totalscore på tre under par endte han to slag bak Lamars vinner Luke Jerling.

 

Francis Marion endte til slutt på 6. plass i lagkonkurransen, deres tredje beste plassering i 2011-12-sesongen. Fredrik Spørck deltok også for FMU, og endte på en 68. plass etter runder på 82 og 77 slag.

 

Også Denvers Ole Berge Ramsnes har vært i aksjon denne uken, i 66th Annual Western Intercollegiate på Pasatiempo Golf Club i California.

 

Med to 78-runder og en 74-runder endte han 20 over par sammenlagt, og havnet med det nede på 58. plass. Denver havnet på 13. plass, nest sist i lagkonkurransen.

 

Resultater Wolfpack Spring Open

 

Resultater 66th Annual Western Intercollegiate

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.