Svensk golfmote gjør inntog i USA

Svensk golfmote gjør inntog i USA

AMBASSADØR: Jamie Donaldson, som i helgen vant i Abu Dhabi, er blant Galvin Greens mest profilerte representanter. (Foto: All Over Press)

Den tidligere NGF-sponsoren Galvin Green debuterer i 2013 på det amerikanske markedet.

- Etter mange år med fremgang for våre produkter i Europa og Canada, er det nå aktuelt å lansere varemerket i verdens største golfmarked. Vi ser at det finnes et behov for den kategorien som vi kaller "den seriøse golferen" - spillere som har en kompromissløs innstilling til sitt golfspill, sier viseadministrerende direktør i Galvin Green, Christian Nilsson til golf.se.

 

I følge den siste årsrapporten for regnskapsåret 2011, hadde selskapet enomsetning på drøye 153 millioner svenske kroner, og en fortjeneste på rundt ni millioner.

 

Galvin Green har lenge vært et etablert navn på Europa-touren. Senest på søndag vant Jame Donaldson Abu Dhabi HSBC Golf Championship. Han har spilt med Galvin Green-klær siden 2004. 

 

Galvin Green var i flere år også Norges Golfforbunds leverandør av klær før et annet svensk klesmerke, Abacus overtok i 2010.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.