Svensk i toppen

LEDER: Robert Karlsson leder etter første runde i Dubai. (FOTO: Getty Images)

Martin Kaymer ligger best an totalt i Race to Dubai, men svenske Robert Karlsson stjal showet. 

Med en førsterunde fem under par, nærmer Kaymer seg både verdenseneren og seieren i Race to Dubai. Han ligger imidlertid bare på tredjeplass etter torsdagens åpningsrunde, til tross for en eagle på runden. 

Svenske Robert Karlsson stjal showet, med en runde sju under par. Runden bød både på åtte birdier og en eagle. Det ble tre bogeyer også, men det holdt likevel til ledelse med ett slag i Dubai World Championship. 

Svensken ble nummer to i Portugal Masters i oktober, så formen er stigende. Totalt er han nummer 21 på RTD-rankingen, og han har en seier i år. Karlsson var nummer en i Europa for to år siden. 

Graeme McDowell, som er utfordreren til Kaymer om totalseieren, fikk det ikke til å stemme og ligger på 25.-plass. 

- Jeg følte meg ikke hundre prosent i dag, og er glad for at jeg klarte å lande på par ettersom jeg kastet bort slag som om de hadde gått av moten, sa McDowell etter runden. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.