Svensk triumf på Jamaica

TIL TOPPS: Anna Nordqvist på vei mot triumf i nyvinningen The Mojo 6 på Jamaica. (Foto: All Over Press)

Anna Nordqvist ble et par millioner rikere etter seieren i The Mojo 6.

Fjorårets «rookie of the year» på den amerikanske LPGA-touren, svenske Anna Nordqvist, sikret seg en ny fjær i hatten som golfspiller da hun gikk til topps i nyvinningen The Mojo 6 på Jamaica fredag.

Nordqvist tok hjem seierssjekken på 350.000 dollar ved å beseire amerikanske Amanda Blumenhurst i finalen. Nordqvist gikk dermed ubeseiret gjennom turneringen.

Svenskejenta måtte gjennom tre sekshullsmatcher fredag før hun ble kronet som vinner. 22-åringen slo Christie Kerr i semfinalen og fyrverkeriet Christina Kim i kvartfinalen, den sistnevnte matchen etter omspill.

Eneste malurt i begeret for Nordqvist: Det innspilte seiersbeløpet teller ikke på LPGAs pengeliste da turneringen ikke er en del av det offisielle programmet.

Suzann Pettersen røk ut fredag etter å ha tapt mot Na Yeon Choi. Pettersen endte dermed på en delt 5.plass.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.