Tutta har ingenting å tape før dag tre

Det svinger ikke av Tutta

Hvis Suzann Pettersen greier å legge seg litt nærmere flagget, kan det bli amerikansk fugl i helga. Foto: Getty Images

Suzann Pettersen er åtte slag bak teten i årets andre major.

Suzann Pettersens annen runde i KPMG Championship var litt mer begivenhetsrik enn hennes første. Men resultatet ble likevel dårligere.

På torsdag viste scorekortet én bogey, én birdie og resten par. På fredag ble det mye av det samme; med tre bogeyer, to birdier og tretten par.

Det er 29 par på 36 hull det, men likevel under par.

Greide cuten

Dét er ikke nok til å henge med i toppen, men det var nok til å greie cuten med ett slags margin.

LES OGSÅ: Nærspillet reddet Tutta på dag 1

Som på torsdag ble spillet også på fredag stoppet på grunn av litt for mye vind i seilene, og fare for torden og lyn. Etter tjue minutter hadde værgudene rast fra seg, og spillet kunne fortsette på Olympia Fields i Chicago.

Tutta ligger på T46. plass, åtte slag bak lederen Danielle Kang (USA). Det er med andre ord jevnt på lista, og alle vet hva «moving day» kan gjøre med en resultatliste.

Dødens

Utfordringen for det norske golfesset er å prestere når det virkelig gjelder. Hvilken anledning enn er da bedre enn årets andre major-turnering til å «klinke til» fra dødens posisjon?

På lørdag skal Tutta spille sammen med franske Joanna Klatten. Duoen slår ut klokken 16:55 norsk tid.

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.