Syk Suzann står over

FORTSATT IKKE FRISK: Suzann Pettersen velger å prioritere helse framfor spill på LPGA-touren denne uken. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen har bestemt seg for å droppe helgens ShopRite Classic.

Etter at Tutta gikk til topps i Sybase Match Play Championship, til tross for at hun slet med influensa, dro hun rett videre til Brasil for en ny turnering. Det gikk ikke like bra der, selv om hun gikk en sterk åpningsrunde, men det var tegn som tydet på at hun ikke var helt ut restituert. Og nå har hun altså bestemt seg for å droppe denne ukens turnering på LPGA-touren for å bli helt frisk.

- Dårlig nyheter, folkens, kroppen min er ikke klar ennå. Må hvile hjemme, sove og gjøre som legen har sagt, skriver hun på twitter.

Dagene før uttrykket hun også en form for bekymring med tanke på sin egen tilstand.

- Det blir vel French Open på meg hele dagen, før jeg bestemmer meg for om jeg skal spille i helgen eller ikke, skrev hun på tirsdag. Dagen før skrev hun også at kroppen trengte hvile etter to uker med influensa.

Dermed blir det altså ingen Tutta i turneringen der hun ble nummer fire i fjor. Ai Miyazato er tittelforsvarer.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.