Sykehusdrama for Lee Westwood

VARMT OG VONDT: Heten var trolig årsaken til at Lee Westwood pådro seg en hevelse i ankelen. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Fryktet briten hadde fått blodpropp.

Lee Westwood var involvert i et ørlite sykehusdrama i Paris onsdag ettermiddag, men han håper fortsatt å være i stand til å spille Alstom French Open på torsdag.

Til å begynne med fikk han beskjed at hevelsen i ankelen kunne være en blodpropp. Men etter at han trakk seg fra onsdagens pro-am, og etter at han fikk problemet undersøkt nærmere, viste det seg å være falsk alarm.

- Problemet skyldes en reaksjon på heten, sier en talsmann for Westwood. - Lee skal få en betennelsesdempende krem på muskelen. Forhåpentligvis vil hevelsen gå ned, slik at han kan spille, fortsetter talsmannen.

Westwood dro til banen torsdag morgen, og bestemte seg da for å delta. Turneringen er hans siste før British Open.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.