Tage avsluttet på par

GODT Å VÆRE I GANG: For Eirik Tage Johansens del var nok det viktigste å få en plassering igjen på Europatouren denne uken. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Eirik Tage Johansen ble blant de 50 beste i Madeira Islands Open.

Nordmannen noterte seg for sin første plassering på Europatouren denne sesongen, da han ble nummer 48 - en plassering han delte med seks andre - i turneringen Madeira Islands Open.

Tage, som før siste runde lå på 50. plass etter tre jevne, solide runder, klarte ikke å bryte par på sine siste 18, og dermed ble det heller ikke store klatringen. Det ble fire birdies, fire bogeys og resten par på nordmannen.

En delt 48. plass betyr ikke all verdens prispenger, naturlig nok, men forhåpentligvis tar han med seg litt selvtillit videre.

Jan-Are Larsen deltok også i turneringen, men han klarte ikke cuten.

Vant gjorde James Morrison, som totalt 20 under par. 2. plassen gikk til Oliver Fisher. George Murray knep 3. plassen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.