Tage best så langt

GOD START: Eirik Tage Johansen har kommet godt i gang i siste steg av kvaliken til europatouren. (FOTO: Tom Erik Andersen)

Eirik Tage Johansen var best av de norske på førsterunden i kvaliken.

Tage har seriøse planer om å bli en del av europatouren neste år. Førsterunden på 67 slag vitner om det. Fem birdier, to bogeyer og resten par, førte ham tre under og på delt 12.-plass. 

På bloggen sin eiriktage.com/blog skriver han at han slo ut med votter, superundertøy og ull-lue i duskregn, så han håper på varmere vær de neste rundene. 

For Jan-Are Larsen ble ikke førsterunden fullt så bra. Riktignok ble det fem birdier på runden, men to doble og to enkle bogeyer ble det ett slag over par. Det gir bare en 83.-plass.

God start

Espen Kofstad kom godt i gang, men mange kom ikke i gang i det hele tatt i siste steg av europatourkvaliken. 

På grunn av frost på banen Tour Course ble spillet her avbrutt rundt 13.30 lørdag. På Stadium Course ble det spilt golf, selv om det var forsinkelser også her. Mange av greenene var uspillbare, og flere av spillerne klagde over uvanlige forhold.

Espen Kofstad lot seg ikke affisere av forsinkelsene, og sørget for å gi seg selv en god start med en 71-runde, ett slag under par. Det gir en delt 38.-plass, og et godt utgangspunkt. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.