Tage dalte i Wales

FALT AV: Eirik Tage Johansen klarte ikke å føge opp den gode førsterunden, og falt på resultatlisten i Wales.

 Eirik Tage Johansen dalte ytterligere på resultatlisten i Wales Open etter tredjerunden.

Tage spilte stabilt på par de første 15 hullene, med unntak av en bogey på hull seks.

Deretter ble det to strake bogeyer, før han avsluttet med en birdie. Det endte med en 73-runde, to over par. Totalt er han to over, på en foreløpig 43.-plass.

 

Syngende Siem i tet

Tyske Marcel Siem storspiller og ser ut til å beholde ledelsen også etter tredjerunden. Totalt er han 11 under par, etter fem under i dag.

Nærmeste utfordrer er tre slag bak før sisterunden. Siem innrømmer til europeantour.com at han faktisk synger for å roe seg ned. Og selv om han ikke helt vet hvilken sang det er, tror han det er Beyoncé.

- Jeg har ikke så mye peiling på sånt, men jeg liker sangen i hvert fall, forteller Siem, som har rykte på seg for å være litt av en hissigpropp. 

 

Lenge siden sist

Han har imidlertid roet seg ned og endret holdning etter at han ødela en kølle i sinne foran noen barn.

- Det skremte dem faktisk, og jeg begynte nesten å gråte fordi jeg var så lei meg på deres vegne. Og jeg kommer aldri til å gjøre det igjen, sier Siem. 

Hans eneste europatour-seier kom for seks år siden. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.