Tage flyr høyt i Spania

STERK ÅPNING: Eirik tage Johansen åpnet knallbra i Madrid Masters torsdag. (Foto: Getty)

Eirik Tage Johansen på 14. plass etter første runde i Madrid Masters.

Så langt i år har det vært langt mellom høydepunktene for Johansen, men torsdag gnistret det av Norges eneste representant på Europa-touren.

Med en åpningsrunde fire slag under par ligger Stavanger-spilleren på en knallsterk 14. plass etter første dag på Real Sociedad Hipica Espanola, tre slag bak den walisiske lederduoen Rhys Davies og Jamie Donaldson.

Johansen senket seks birdier på runden. Han måtte også tåle to bogeyer, men spillet lover svært godt foran fortsettelsen fredag.

- 68 slag, det var en bra dag på banen, skriver Eirik Tage Johansen på sin nettside, eiriktage.com.

Det var i det hele tatt en dag da det meste stemte.

- Jeg hadde en drive som gikk out-of-bounds på 11'eren og laget birdie på andreballen. (Det ble bogey på hullet) så jeg føler at jeg klarte å snike meg unna ganske greit, mener han.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.