Tage klarte cuten i Madeira

MED VIDERE: Eirik Tage Johansen har et stykke fram til teten, men han er i det minste med videre til de to siste dagene. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Eirik Tage Johansen er klar for finalespill i Madeira Islands Open.

Nordmannen, som ikke akkurat har hatt noen kongestart på årets europatour, klarte cuten med minste mulige margin. Han var altså ett slag på den riktige siden av grensen, etter en runde på 71 slag torsdag og 73 fredag. Madeira Islands Open blir den første turneringen i år han får et tellende resultat

Fredagens scorekort hadde mange ulike farger, men det viktigste var at han tok seg videre.

Det klarte ikke Jan-Are Larsen, som gikk på 75 slag fredag. Med 72 dagen før ble det simpelthen ikke godt nok denne gangen.

Turneringen avsluttes søndag. Leder gjør James Morrison, som er totalt 12 under par. Han gikk på 65 slag fredag.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.