Tage og Krogh kjemper i toppen

Tage og Krogh kjemper i toppen

Kristian Krogh Johannessen og Erik Tage Johansen biter fra seg i Challenge Tour-turneringen i Sveits.

Den norske duoen har levert birdies en masse i idylliske Luzern, og ligger begge på en delt 12. plass, seks under par. Erik Tage Johansen har fremdeles to hull igjen å spille av andrerunden som ble midlertidig stoppet på grunn av tordenvær fredag ettermiddag. Stavanger-golferen, som kommer rett fra en god opplevelse i Europatour-turneringen på Sicilia, har med andre ord mulighet til å klatre ytterligere på leaderboardet før tredjerunden tar til. 

"Krogh" som leverte en runde på -1 torsdag, klinte til med hele seks birdies fredag. Krydret av en ørliten bogey, endte runden på -5.

Tage på sin side har levert hele åtte birdies i løpet av fredagen, og er syv under for dagen - og da har han altså tilgode å spille to hull!

Arnøy henger med, Olsen sliter

Også Jarand Ekeland Arnøy henger godt med i den naturskjønne, sveitsiske byen. Bergenseren , som åpnet med en runde på par torsdag, gikk fredagen tre under, det gir ham en delt 35. plass før helgen. Den fjerde og siste nordmannen i feltet, Aksel Olsen, åpnet turneringen med en 74-runde torsdag. Fredagen fikk han kun bokført sju hull før spillet ble stoppet av tordenværet, skal han ha håp om å få spille om premiepenger i Sveits må han etter all sannsynlighet under par, cuten går akkurat nå på -1.

I skrivende stund leder Kevin Phelan, Julian Suri og Birgir Haftorsson på -10. 

Saken oppdateres når været har latt spillerne fullføre den andre runden.

Du kan følge turneringens leaderboard her.

 

 

 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.