Tage milevis unna formen

TREG SESONGSTART: Eirik Tage Johansen har ikke imponert på den spanske minitouren. (Foto: All Over Press)

Eirik Tage Johansen får det ikke til å stemme på den spanske minitouren. På Marbella Club Golf Resort ble det nok en skuffende plassering denne uken.

Siddisen sin jakt etter god gammel form har ikke gått helt etter planen så langt denne sesongen. På den spanske minitouren, Gecko Pro Tour ble det nok en skuffende plassering for Johansen.

 

Med en avslutningsrunde på 80 slag, bestående av to birdies, tre bogeys, to dobbelbogeys og en trippelbogey endte han hele 11 over par for turneringen. Det holdt kun til 35. plass i et felt bestående av 53 mann. På bare 2 runder rakk marginen opp til vinneren Carlos Rodiles å bli på hele 22 slag, hvilket vitner om at Tage fortsatt har et stykke å gå med takne på formen.

 

Noe bedre gikk det med norsk-engelske Jason Kelly denne uken, som delte 18. plassen. Han endte på fire over par etter runder på 75 og 73 slag.

 

Neste turnering på Gecko Pro Tour-programmet slår i gang tirsdag på Marbella Golf & Country Club.

 

Runde 1

Eirik Tage Johansen har flyttet til Spania for å finne formen, men det gode spillet lar foreløpig vente på seg.

I påvente av wild cards til årets Challenge Tour, leter Eirik Tage Johansen etter formen på den spanske minitouren. Den er tilsynelatende fortsatt et lite stykke unna. Etter første runde av ukens Gecko Pro Tour-turnering, Costa del Sol, deler siddisen 26. plassen etter første runde.

 

Tage åpnet med en runde på tre over par (75), etter å ha notert seg for to birdies, tre bogeys og en dobbelbogey. Dermed har han så mye som ti slag opp til teten før andre og siste runde. Spanjolen Carlos Rodiles leder, ett slag foran landsmann Gabriel Canizares.

 

Også norsk-engelske Jason Kelly har ti slag opp til teten før siste runde. I likhet med Tage gikk han på 75 slag. Kelly gjorde fire birdies, men også fem bogeys og en dobbelbogey.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.