Tage misset cuten

TUNG DAG PÅ JOBB: Eirik Tage Johansen fikk det ikke til å stemme i Italia (Foto: All Over Press).

Eirik Tage Johansen fikk et tungt gjensyn med Europa-touren denne uken.

For første gang på ni uker er Norge representert i en Europatour-turnering, med Stavangers Eirik Tage Johansen med som eneste nordmann. Johansen åpnet Sicilian Open med en runde på en over par, noe som holdt til delt 64. plass. Under fredagens andrerunde falt han kraftig tilbake med en svak runde på 80 slag, ni over par. Runden inneholdt en birdie, fire bogeys og hele tre dobbelbogeys. Han falt med det 69 plasser til en delt 133. plass, ti over par totalt og med kun ni mann bak seg på resultatlisten. Cutgrensen som var satt på +2 var dermed langt utenfor rekkevidde.

Engelskmannen Anthony Wall leder turneringen med ni under par etter runder på henholdsvis 66 og 67 slag. To slag bak følger Raphaël Jacquelin og Richard Green. Lederne etter første runde, Jose Manuel Lara og Stephen Dodd hadde langt fra imponerende runder på Donnafugata Golf Resort dag to. Lara noterte en runde på fire slag over par og falt til 20. plass. Dodd på sin side falt til en delt fjerdeplass med en runde på en over par.

Etter å ha spilt dårlig i Ecco-tourens vinterturnering i Spania tidligere denne måneden valgte Marius Thorp å stå ukens turnering for å trene, og det er fortsatt uklart hvilken turnering som blir hans neste.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.