Tage på niendeplass i Spania

MINITOUR: Eirik Tage Johansen fortsetter å lete etter god gammel form på den spanske minitouren. (Foto: All Over Press)

Eirik Tage Johansen endte til slutt på 9. plass i ukens Gecko Pro Tour-turnering.

Stavanger-golferen har flyttet til Spania, og fortsette å konkurrere på den spanske minitouren Gecko Pro Tour. Tirsdag og onsdag spilte han og Jason Kelly turnering på Parador Golf Club i Malaga.

 

Tage leverte runder på 73 og 71 slag, og endte med det på par totalt og delt niendeplass. Han avsluttet med fem birdies og fire bogeys, og marginen opp til vinneren Andy Sullivan ble til slutt på ni slag.

 

Norsk-engelske Jason Kelly tok 13. plassen, etter runder på 76 og 70 slag. Dette var 30 plasser over der han startet dagen. 

 

Totalt stilte 68 spillere til start i turneringen. Neste Gecko-turnering slår i gang på Marbella Club Golf Resort 6. mars.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.