Tage i startfeltet i Wales

I WALES: Kan Eirik Tage Johansen klare sin første cut på Europa-touren denne sesongen i Wales? (Foto: All Over Press).

Eirik Tage Johansen er klar for spill i denne ukens Saab Wales Open på Europa-touren.

Nordmannen går ut i dagens første ball klokken 08.25 norsk tid torsdag med Fabrizio Zanotti fra Paraguay og portugisiske José-Felipe Lima på det første hullet.

Johansen har så langt slitt på Europa-touren i år, og har til gode å klare cuten i de turneringene han har deltatt i. Grunnet dårlig plassering på tourens pengeliste Race to Dubai (185) har han slitt med å kvalifisere seg til de største turneringene men er nå kvalifisert som reserve.

Turneringen avvikles på The Celtic Manor Resort i Newport, Wales - banen som i fjor høst var vertsskap for den 38. utgaven av Ryder Cup. Spillerne vil konkurrere om en samlet premiepott på 1,8 millioner pund, hvorav 300 000 pund (2 650 000 NOK) går til vinneren. Nummer fem på verdensrankingen, Graeme McDowell fra Nord-Irland er tittelforsvarer.

 

Eirik Tage Johansens spillerprofil på europeantour.com.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.