Tage tilbake på pallen

Tage tilbake på pallen

BRA SESONGSTART: Eirik Tage Johansen leverer varene i starten av sesongen. (Foto: All Over Press)

Etter å ha brutt rekken med topp 3-plasseringer forrige uke, var Eirik Tage Johansen tilbake på pallen på Gecko Pro Tour mandag.

Etter å ha åpnet sesongen forrykende med to seiere og en andreplass på den spanske minitouren, ble det "bare" en delt sjetteplass i forrige ukes turnering på Guadalhorce Golf Club. Mandag ar han tilbake på pallen igjen.

 

Tage åpnet ukens turnering på Marbella svakt med en 75-runde, men tok seg betraktelig opp i sisterunden. Takket være fem raske birdies på de første ni hullene hoppet han rett opp i tet. Dessverre var ikke to birdies og en bogey i innspurten nok til å sikre seier, og siddisen landet til slutt to slag bak vinneren Manuel Quiros fra Spania.

 

Tage startet dagen på delt 18. plass, og klatret dermed 16 plasser med sin 66-runde.

 

Stian Hansen var også med denne uken. Med to 77-runder endte han ti over par og alene på 22. plass.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.