Tage varmet opp til Northern Ireland Open med drømmeslag

Tage varmet opp til Challenge Tour med Hole-in-One

Hole-in-One er kult, men hva brukte du putteren til, Tage? (Foto: Facebook/Eirik Tage Johansen)

Fikk en perfekt oppladning til ukens Challenge Tour i Nord-Irland.

Eirik Tage Johansen ser ut til å ha stilt inn siktet før ukens Northern Ireland Open.

7 eller 8?

På onsdagens innspillsrunde var Tage og spillepartner Simon fra Sverige usikre på hva som var riktig kølle på hull 7, et par 3-hull.

– Halvtreff med 8-erjern, mente Tage, og svingte.

Vi ble enig om at
8-erjern var rett kølle

Mens svensken hadde slått fem meter kort, så Tages ball umiddelbart bra ut i lufta. Det viste seg snart at den faktisk ikke kunne vært bedre.

– Hole-in-One! Så vi ble enig om at 8-erjern var rett kølle, forteller Tage på sin Facebook-profil.

Kofstad hviler

Denne ukens Challenge Tour spilles på Galgorm Castle Golf Club - et navn som like gjerne kunne vært tatt ut av en Harry Potter-fortelling -  i Nord Irland.

To nordmenn skal spille Northern Ireland Open, men det skal ikke OL-klare Espen Kofstad.

Det er tryggest å ikke ta noen sjanser og risikere
at det blir verre

– Jeg har bestemt meg for å hvile en uke til. De siste fem ukene har krevd mye av meg, og jeg har en mindre føling med venstre håndledd. Det er tryggest å ikke ta noen sjanser og risikere at det blir verre, skriver Kofstad på sin Facebook-profil.

Kaninjakt eller seiersjakt?

Dermed blir det formspiller Kristian Krogh Johannessen og Eirik Tage Johansen som forsvarer de norske fargene på Challenge Tour denne uken.

– Solid spill igjen forrige uke. Må prøve å få bort litt slurv å gi meg en bedre mulighet til å vinne denne uka, sier Krogh Johannessen, som har to topp 10-plasseringer på rad.

Krogh Johannessen starter klokken 12:30 på torsdag, mens Tage Johansen slår ut 14:20.

Leaderboard Northern Ireland Open


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.