Tap for Ventura og Europa i Spania

EN AV FIRE: Kristoffer Venturas lag endte med tap i Jacques Leglise Trophy. Ventura vant en av sine fire matcher. (Foto: Christian Døvle)

Storbritannia og Irland seiret til slutt over resten av Europa i Jacques Leglise Trophy.

Kristoffer Ventura har denne uken represtentert Europa i prestisjeturneringen Jacques Leglise Trophy, der Europas beste juniorer har konkurrert mot hverandre på Real Sociedad de Golf Neguri i Spania. 

Turneringen ble spilt over to dager, og etter første dag ledet Storbritannia og Irland sitt lag 6,5 - 5,5. Ventura spilte to runder fredag, en foursome, og en singlerunde. I foursomen spilte han med Goncalo Pinto fra Portugal, og de to tapte 2&1 mot Nathan Kimsey og Harrison Greenberry. Senere på dagen skulle det bli nok et tap for Ventura, da i singel-matchen mot Greenberry som han hadde konkurrert mot tidligere på dagen. Engelskmannen vant på det siste hullet, 1 opp.

Lørdag skulle endelig den første seieren til Ventura komme, men det skulle også bli den eneste. Dagen åpnet med 4&3-tap i foursome sammen med John Rahm, men Ventura fikk i hvertfall avsluttet turneringen på rett vis med en overbevisende 4&3-seier mot Callum Shinkwin i den siste singlerunden.

Da var det dessverre for sent til å kunne ta igjen øyboerne, som til slutt vant 14,5 - 9,5 mot Ventura og co. Kristoffer Ventura var tidligere denne uka i Florida for å forberede seg til Junior Players på TPC Sawgrass, som slår i gang 2. september, og avsluttes søndag den 4.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.