Tapte ikke til teten

BETUTTA: Tilsynelatende var ikke Tutta helt fornøyd med å gå tredjerunden på par. (FOTO: Getty Images)

Suzann Pettersen ligger fortsatt på tredjeplass i Canadian Open, og fortsatt med samme avstand til teten. 

Det har kilt seg inn et par spillere til oppe i toppen, men Tutta holder tredjeplassen, fire slag bak de to lederne Wie og Jiyai Shin. 

Pettersen spilte sin dårligste runde i turneringen, til tross for at hun gikk på par. Hun så da også noe betutta ut da hun gikk av 18.green. To bogeyer på første ni, tre birdier og en bogey på siste ble fasiten for Oslo-jenta, som vant Canadian Women's Open i fjor. Hun har uttalt at hun føler seg i form, hun liker banen og at hun har det bra for tida. Dette ifølge en pressekonferanse etter første runde. 

Wie gikk også rundt på 72 slag, og ble værende på ti slag under par. Ledelsen deler hun med Jiyai Shin. Pettersen, Na Yeon Choi og Jee Young Lee er på delt tredje. 

 

Spennende finalerunde

Det er ingen småjenter Wie skal bryne seg mot på finalerunden, og i jakten på sin første LPGA-seier. Shin er nummer tre på pengelisten, Choi nummer to og Pettersen nummer fem. Noe Wie ikke bekymrer seg nevneverdig over.

- Jeg tenker ikke på å vinne eller tape, jeg tenker bare på å gjøre det bedre enn forrige runde, sa Wie etter tredjerunden.  

Det brygger opp til en meget spennende avslutning søndag, med ei norsk jente i en av rollene, et ungt talent fra Hawaii som drømmer om LPGA-seier og tre asiater som er på vei opp og fram. Ikke nok med det, det er jevnt bak Tutta der blant andre Karine Icher og Catriona Matthew lurer. Vi tipper Tutta går sin beste runde søndag, så får vi se hvor langt det holder. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.