Tapte omspillet

TAPTE OMSPILL: Suzann Pettersen tapte omspill for seieren i Bell Micro LPGA Classic.

Bell Micro LPGA Classic ble kuttet til tre runder på grunn av uvær. Dermed måtte ledertrioen Suzann Pettersen, Se Ri Pak og Brittany Lincicome ut i sudden death-omspill.

De gamle er eldst, og ungjentene måtte gi opp en etter en. Det ble til slutt veteranen Se Ri Pak, som tok sin første seier på LPGA-touren siden 2007. 

Pettersen røk ut etter en bogey på omspillshull nummer to, mens Brittany Lincicome måtte gi tapt på det tredje da Se Ri Pak slo en birdie. 

Delt andreplass på Suzann Pettersen lar seg imidlertid høre, spesielt etter det fabelaktige spillet hun viste på tredjerunden.

 

Sint 

Selv skulle hun nok gjerne feiret nasjonaldagen med en seier, men hun viste at spillet er solid og bra, og det drøyer trolig ikke lenge før årets første triumf er et faktum. 

- Jeg har spilt godt hele uka og så fram til fjerderunden i dag. Jeg var veldig fokusert inn i omspillet, og ville virkelig ha denne seieren. Når jeg ser tilbake på det er jeg sint fordi jeg ikke klarte å fullføre med seier, men fra et større perspektiv er andreplass bra, sier hun til sin egen hjemmeside, suzanngolf.com

 

Best av alle

Suzann Pettersen spilte best av alle på tredjerunden av Bell Micro LPGA Classic. Med birdie-birdie-eagle, tre par og to nye birdier, var Suzann Pettersen seks under par etter 11 hull. Det endte med en 65-runde, sju under par på tredjerunden.

Dermed rykket hun kjapt oppover i køen, og hun lå lenge i ledelse sammen med Se Ri Pak. I likhet med Pettersen jakter Pak sesongens første LPGA-seier. Etter en eagle på hull 16 dukket også Brittany Lincicome opp i ledertrioen. 

Pettersen har to andreplasser og en tredjeplass denne sesongen, og er en av de høyest rankede spillerne som ikke har vunnet i år. Hun plages noe med en forkjølelse og en vond hofte, men mener likevel det fungerer greit. 

 

Falt nedover

Marianne Skarpnord startet turneringen meget godt, men falt nedover på lista både etter runde to og runde tre. To over par totalt, og omlag 3000 dollar i premiepenger ble det for 63.plassen. Skarpnord viste imidlertid at hun på gode dager er fullt kapabel til å kjempe i teten på LPGA-touren. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.