- Tar pause for å bli bra

PAUSE: En hofteskade har plaget Suzann Pettersen i år. Nå satser hun på å bli helt bra før major-turneringen drar i gang.

Dropper neste ukes turnering for å være skadefri til LPGA Championship.

Suzann Pettersen har bestemt seg for å droppe LPGA State Farm Classic i Illinois neste uke for å bli helt bra i hofta som har plaget henne denne sesongen.

Dermed får hun fire ukers spillepause før hun tar med seg Shoprite LPGA Classic (fra 18. juni) som oppladning til årets andre major-turnering, LPGA Championship.

- Det er nå sesongen virkelig begynner. Jeg har fått god tid til å bygge meg opp igjen, sier hun til Aftenposten.

Suzann håper at pausen skal fjerne hofteplagene en gang for alle.

- Jeg har prøvd forskjellige øvelser for å bli kvitt plagene. Noen har virket og noen har ikke virket, men nå ser jeg lys i tunnelen, sier hun til Aftenposten.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.