Taylor Mades hvite enke

TILGIVENDE: Taylor Made Ghost Spider kombinerer det beste fra to verdener. (Foto: Taylor Made Golf)

Taylor Made Ghost Spider kombinerer det beste fra to verdener.

Det er nå tre år siden Taylor Made lanserte sine "Spider"-puttere på touren. Med justerbare skruer på hver sin side av køllehodet holder køllen seg stabil gjennom slaget, og selv feiltreff ruller nesten like langt som slag i sweet spot.

I fjor slapp selskapet sine hvite køller, den såkalte "Ghost"-serien. Fargen skal angivelig gjøre det lettere å sikte enn sorte og metallfargede og krommede puttere. 

Nå kombineres de to seriene, og resultatet er Taylor Made Ghost Spider-putteren, som kombinerer ederkoppens tilgivenhet med spøkelsets enkle sikte. Køllen kan kjøpes i to versjoner, enten med et bøyd hælvektet skaft, eller et rett skaft som går midt på putterhodet. Den selges også i lang versjon som mageputter.

Køllehodet i stål er denne gangen gjort ekstra tungt, og mesteparten av vekten er sentrert bak i køllehodet for å gjøre køllen mer tilgivende (Moment of Inertia - MOI).

I tillegg til den hvite fargen som står i sterk kontrast til det grønne gresset er det to halvmåner på toppen av køllehodet som gjør det enda enklere å sikte ballen korrekt. Slagflaten er laget av Taylor Mades Pure Roll -insert av surlyn, som skal fremprovosere toppspinn, og bedre lyd og følelse. 

PGA Tour-spillerne Jason Day og Retief Goosen har allerede hatt prototyper av køllen i bagen i et par måneder.

Veiledende utsalgspris i Norge er foreløpig ukjent, men vi antar den vil ligge på rundt det dobbelte av det den selges for i USA. Der er salgsprisen 179 dollar, rett  i underkant av 1 000 norske kroner. 

 

Kilder: Taylor Made Golf og Golf.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.