TaylorMade lanserer nye Ghost-puttere

NYE SPØKELSER: TaylorMade oppgraderer sine populære hvite puttere. På bildet ser du Manta og White Smoke-modellen. (Foto: TaylorMade Golf)

Spillere på alle nivå kan dra nytte av egenskapene hos de nye Ghost putterne.

Tekst: Christian Furu

TaylorMade lanserer nye modeller i Ghost serien med helt nye White Smoke, Ghost Tour og Ghost Manta. Den utprøvde hvite finishen motvirker gjenskinn og skaper en fin kontrast mot gresset. 

Ghost Manta har mange av de samme egenskapene som velkjente Spider, men i en mye enklere og tradisjonell fasong slik at den appellerer til en stor gruppe spillere. Den har matt, hvit finish og definerte sorte siktelinjer. Denne kontrasten hjelper deg med oppstilling og sikte. Manta har to 50 grams vekter i tåen og hælen for å motvirke at putterhodet vrir seg ved feiltreff utenfor senter. Inserten er TaylorMades Pure Roll som gir god rull med myk følelse og lyd.

Den kommer i 33 og 34 tommers lengde i 360 gram, 35 tommer veier 370 gram og som mageputter veier hodet 440 gram. Veiledende pris er 1.599,- og den er tilgjengelig fra 25.mars.

Ghost Tour serien består av tre malletputtere (Corza, MA-81 og FO-72) og tre bladputtere (DA-12, DA-62 og SE-62). Alle disse har fått ny finish og gjennomgått en del forbedringer på fasongen. TaylorMade jobber tett med Tourspillerne for at hver enkelt detalj ved fasongen skal være perfekt. Anerkjente Dave Stockton sier; «Jeg oppfordrer alle golfere til å finne en putter med riktig loft og en insert som får ballen til å rulle raskt. Ghost Tour serien har akkurat dette og med den hvite finishen er den utrolig enkel å sikte med».

Alle putterne i serien kommer i 33, 34 og 35 tommer. De er tilgjengelig fra 25.mars og veiledende pris er 1.499,-.

White Smoke serien kommer i tre klassiske modeller. TaylorMade kaller dem IN-12, IN-74 og MC-72. Her bruker de tre siktelinjer for å gjøre det enkelt å stille opp putteren på rett linje. Også White Smoke har Pure Roll insert og gir golfere muligheten til å nyte godt av den til ny og lavere pris.

White Smoke serien kommer i 33, 34 og 35 tommer, er tilgjengelig fra 25.mars og veiledende pris er 1.095,-. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.