Team Norway-damene får hjelp av caddie til majorvinner

Team Norway-damene får hjelp av caddie til majorvinner

Pernilla Lindbergs caddie Daniel Taylor er i Sverige for å hjelpe Team Norway denne uken. Her med Mariell Bruun under åpningsrunden. (Foto: LET Access)

Mange norske spillere deltar i LET Access-turneringen Västerås Open denne uken. Der får de hjelp av Pernilla Lindbergs caddie Daniel Taylor.

Pernilla Lindberg tok sin første majorseier da hun beseiret Inbee Park og Jennifer Song i et åtte hulls omspill i ANA Inspiration i California tidligere denne sesongen. Med seg på bagen hadde hun hennes caddie og forlovede Daniel Taylor.

Taylor er nå på plass i Sverige, hvor han er hentet inn av Team Norway-sjef Jon Karlsen for å hjelpe de norske spillerne Karoline Lund, Celine Borge, Tonje Daffinrud og Mariell Bruun. Karlsen er for øvrig trener på si for Pernilla Lindberg ved siden av jobben som Team Norway-trener.

– Jon Karlsen, puttetreneren, spurte meg om jeg ønsket å komme hit denne uken og coache de norske spillerne på hvordan de forbereder seg, strategi, hvordan man finner riktig caddie, og andre ting som er en del av livet på touren, forklarer Taylor til letaccess.com.

– Jeg stiller spillerne mange spørsmål om hvordan de spiller banen, stratgi og slike ting for å se hva de kanskje må gjøre for å ta spillet sitt til det neste nivået, sier Taylor.

På spørsmål fra letaccess.com om hvem av de norske spillerne som har mulighet til å ta steget opp på LPGA-nivå, svarer han:

– Alle kan spille golf. Det handler om hvem som har den riktige mentaliteten, hvem som ønsker det mest, og hvem som ønsker å legge ned arbeidet. Og så må man åpenbart ha god teknikk i tillegg. Jeg kommer til å oppdatere Jon Karlsen på disse tingene og hjelpe ham med å planlegge treningen deres det neste året, sier Taylor.

Oppdatert: Det ble en strålende uke for de norske spillerne i Sverige med hele fire spillere blant de ti beste. Celine Borge ble nummer fire (E), Tonje Daffinrud og Karoline Lund delte 6.-plassen (+1), mens Stina Resen ble nummer 10 (+3). 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.