Team Norway forlenger med Callaway

Team Norway forlenger med Callaway

Kristian Krogh Johannessen i aksjon under en treningssamling med Team Norway i fjor. (Foto: Benjamin A.Ward/Norsk Golf)

Utstyrsavtalen sikrer utøverne utstyr i 2017.

(Pressemelding) Norges Golfforbund (NGF) og Callaway Norge forlenger utstyrsavtalen, som sikrer Team Norway-utøvere individuelt tilpasset utstyr også i 2017. Dermed fortsetter Callaway Norge som offisiell samarbeidspartner til Team Norway Golf.

– Vi har hatt et veldig godt samarbeid med Callaway de to siste årene, og med denne forlengelsen er de av våre utøvere som ikke har en tour-kontrakt, sikret et fullverdig utstyrstilbud også i år, sier head coach i Team Norway, Jon Karlsen.

En av utøverne som kan glede seg over tettere oppfølging, er 16 år gamle Madelene Stavnar. Hun er i år er den yngste utøveren på Ladies European Tour.

– Det er gledelig å kunne fortsette vår avtale med Team Norway. Vi merker en økende etterspørsel etter våre produkter fra yngre og bedre spillere, sier  Marius Dahlen, Callaways "Field Sales Manager Nordic".

Avtalen sikrer utøvere kølletilpasning, sko, bag, hansker og baller.

– Produktlinjen for 2017 er sterkere enn noen gang, som igjen burde sikre Team Norway-spillere det beste utstyret på markedet, sier Henrik Spørck, salgssjef i Callaway Norge

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.