- Tenker ikke på rekorden

VANT MED FIRE SLAG: Matteo Manassero var til slutt overlegen i Castello Masters sist helg. Nå ønsker han å bygge på triumfen med å vinne enda flere turneringer. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Matteo Manasseros fokus dreier seg ikke om rekorder.

17-årige Matteo Manassero skrev golhistorie i helgen da han gikk til topps i Castello Masters i Valencia som tidenes yngste. Men tenåringen selv mener at seieren, i hvert fall nå, er viktigere enn rekorden.

- Jeg tenker ikke på rekorden nå. Jeg tenker fortsatt på seieren, men jeg vil antakelig tenke på rekorden i fremtiden, sier Manassero til Sky Sports.

- Jeg ønsker å vinne flere turneringer. En major eller en Ryder Cup er den største drømmen en golfer kan ha.

Manassero innrømmer at Molinari-brødrenes suksess, samt hans egen, har gjort golfsporten mye mer populær i støvellandet.

- Å ha tre spillere som vinner turneringer og ha to spillere med på et vinnende Ryder Cup-lag, er fantastisk. Folk snakker mer om golf nå. Det er viktig at golf endelig har noen profesjonelle som gjør det bra etter Constantino Rocca. Det inspirerer de unge.

Manassero innrømmer at han selv var inspirert av Seve Ballesteros som liten.

- Han har alltid vært mitt forbilde. Personligheten hans og det han har gjort for golf, og måten han vant turneringer på, var annerledes, forklarer Manassero.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.