- Tenker ikke på Ryder Cup

ET STYKKE IGJEN: Justin Rose vet han må spille godt utover i sesongen for å komme med i Ryder Cup. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Justin Rose har en plan for hvordan han skal komme med på Ryder Cup-laget.
 

Og planen er at han ikke skal tenke noe på Ryder Cup.
Justin Rose innrømmer at han kommer til å slite med å spille seg inn på Europas Ryder Cup-lag i år - fordi engelsk golf blomstrer så godt for tiden.
29-åringen spilte seg til tre av fire mulige poeng mot USA for to år siden, og har en høy standing i USA, der han spiller mesteparten av golfen sin. Men andre briter gjør det også skarpt for tiden. Lee Westwood, Ian Poulter og Paul Casey, henholdsvis rangert som nummer fire, fem og seks i verden for øyeblikket, er noen steg foran Rose.
Rose er per dags dato nummer 58 i verden.
Det betyr med andre ord at han må jobbe hardt for å komme med på Colin Montgomeries lag som skal delta i turneringen mot USA på Celtic Manor i oktober. Nordirske Rory McIlroy, tyske Martin Kaymer og svenske Henrik Stenson er også inne på topp ti.
Men Rose ble nummer tre i helgens Honda Classic, etter en fantastisk sisterunde.
- Jeg synes jeg er en ganske god spiller, men jeg er rangert som den åttende beste i England. Det sier litt om nivået i engelsk golf for tiden, sa han etter den flotte plasseringen.
Han la til:
- Ryder Cup er viktig for meg, men jeg føler ikke at jeg kan fokusere på det akkurat nå. Det er rart. Hvis jeg skal kunne komme med i Ryder Cup, må jeg slutte å tenke på det. Hvis det gjør noen mening. Ryder Cup vil ordne seg av seg selv hvis jeg spiller bra, mener 29-åringen.
Kilde: SkySports

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.