Tett kamp i PGA Grand Slam

I POSISJON: Rory McIlroy har spilt seg opp i posisjon til å vinne PGA Grand Slam of Golf på Bermuda. (Foto: Simon Bruty, Getty Images)

Det står mellom to spillere i PGA Grand Slam of Golf.

PGA Grand Slam of Golf går av stabelen denne uka, turneringen der årets majorvinnere møtes over 36 hull. De første 18 er unnagjort, og Keegan Bradley og Rory McIlroy deler ledelsen på fire under par. McIlroy, som på et tidspunkt var fem slag bak Bradley, gjorde birdie på tre av sine fem siste hull.
Darren Clarke og Charl Schwartzel gikk det ikke like bra med. De kom seg i hus på henholdsvis 77 og 74 slag.
Vinneren stikker av med nesten 380.000 pund, mens sistemann også får med seg en pen bonus på 125.000 pund.
McIlroy har muligheten til å bli den første europeiske vinneren av turneringen siden Ian Woosnam vant i 1991.
- Jeg er veldig fornøyd. Jeg ga meg selv så mange sjanser på front nine, og satte egentlig ingenting, men jeg avsluttet veldig, veldig bra, og det var viktig. Det ser bra ut, sa han.
Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.