Tett på Tutta

Frode Scheie fulgte Suzann Pettersen tett under Safeway Classic, der hun til slutt vant etter å ha ligget ni slag bak før siste runde. Her er noen klipp fra etter runden.

Frode Scheie var til stede under den elektriske avslutningen av Safeway Classic 22. august, der Suzann Pettersen flyttet grensene med en kanonavslutning på turneringen. Scheie fotfulgte Tutta gjennom hele turneringen, samtidig som han oppdaterte på sin Twitter-konto der nordmenn som ikke kunne følge Suzann på TV fulgte med. Dette var noe av det han skrev på slutten av kvelden:

"Choi, choker. Misset den også, gjør dobbel. Tutta for par og seier, og der var den. Seeeeeeeiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeerrrrrrrrrr Over og ut:-)"

"Dette er utrolig svært. Hvilken fenomenal idrettsutøver. At lille Norge kan ha en sånn golfspiller i sine rekker er ubegripelig."

"Hun går foran og viser at det er mulig, men jammen meg trener hun hardt og er proff til fingerspissene i alt hun gjør."

"Vil du bli best, godt råd. Se til hva hun gjør, og kopier så mye som mulig. Treningsmetodikk og innsats er overførbart og funker uansett."

"Tutta fortjener all ros og heder. Stor dag for norsk idrett og norsk golf. Håper at hun kan være til inspirasjon for andre golfere"

Se flere av mobilvideoene hans under.

 

 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.